How do I block you in real life?

Căutând subiecte care să se învârtă în sfera mediului online, mi-a venit în minte întrebarea”How do I block you in real life?”. La ce oare aş putea face referire prin această întrebare?

Best-FB-CoverTimeline-102

Ca să rămân în trend îl aleg pe Facebook să deschidă calea acestui „block” chiar prin butonul pe care îl are pe pagină. Cu un singur click ai blocat pe cine vrei tu şi aşa nu o să mai  vezi nimic din ce face persoana blocată, iar ea nu o să mai poată vedea ce faci tu. Pare uşor online, dar totuşi e posibil să se întâmple asta şi în viaţa reală? Nu prea cred, de aceea online-ul se dovedeşte şi aici ca fiind util, în măsura în care poate şi el.

Pe de altă parte, online-ul nu se descurcă atât de bine cu reclamele care te asaltează pe toate paginile accesate. În momentul în care intri pe un site, pac, se deschid automat cateva pagini de reclame, la care cu greu găseşti „X-ul” de închidere şi atunci îţi pui întrebarea „How do I block you in online?„. Reclamele din viaţa reală sunt mai uşor de blocat atunci când te uiţi la televizor, pentru că pur şi simplu schimbi canalul şi ai scăpat.

pop-up-ghimpele

 

După cum se vede, nu prea există metode uşoare prin care să blochezi lucrurile enervante şi persoanele cu care nu mai vrei să ai de-a face în viaţa de zi cu zi, nu există vreun „X” sau măcar „minimize” pe undeva. Acestea fiind zise, simţiţi.-vă bine online!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s