Onlineblading

Îmi dau seama ce repede trec anii când mă gândesc la copilărie. Aveam multe pasiuni, eram tare activă, dar pe măsură ce a trecut timpul şi ele au dispărut. Sincer, îmi pare rău că nu avem timp să facem tot ce ne propunem… poate nu avem voinţă. Mersul pe role era una din pasiunile mele de care mi-am adus aminte zilele acestea. Tot timpul de 1 iunie participam la concursurile organizate la mine în oraş şi sunt mândră pentru că întotdeauna câştigam locul I.

Cu timpul, rolele mi-au mai apărut în cale prin intermediul prietenilor care practică acest sport „extrem”, cum îl numeşte mama mea.  Este diferit de mersul pe role practicat de mine, deoarece aici trebuie să faci trick-uri nu doar să te plimbi.

121_m

Online-ul reprezintă şi în acest caz un factor important atât în promovarea acestui sport, cât şi în învăţarea şi motivarea doritorilor. Promovarea se face mai ales în rândul celor care se dau foarte bine şi au câştigat concursuri importante, cum ar fi Chris Haffey, Brian Aragon şi Mihai Militaru, dar şi pentru a face cunoscute aceste evenimente, de exemplu Winterclash sau Summerclash.

Cu timpul, rollerblading-ul a luat o amploare mare în ceea ce priveşte prezenţa lui în mediul online. Au apărut shop-uri online cu accesorii şi haine adresate practicanţilor, dar şi cu role pentru că acest sport nu se practică cu role normale, ele au un design diferit. Un alt element online îl reprezintă site-urile cu ştiri despre role si rollerbladeri, precum Rollerblading news, unde sunt postate zilnic informaţii noi din acest domeniu. Vimeo este şi el plin de filmuleţe, ba de la evenimentele organizate sau filmuleţe de prezentare a profilului unui rollerblader.

razors_G9_white_white_2012

Edge Skate, un site făcut chiar de un rollerblader din pasiune pentru acest sport, poate fi văzut ca o modalitate prin care se dorea promovarea acestui sport în România. Aici se postau diverse filmuleţe cu aceşti rollerbaderi şi locurile în care au fost, dar şi poze cu cele mai bune momente ale lor. Pot spune că a reprezentat un succes în perioada respectivă.

M-aş bucura dacă după citirea acestui articol, lumea ar începe să caute timp şi pentru micile lucruri care îi fac fericiţi.

Reclame

2 gânduri despre „Onlineblading

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s