I don’t have a car yet. I pimp my days!

Unii mai cântă la duş, eu nu am avut nici un vers în seara aceasta în minte, ci o grămadă de gânduri. Cine ştie, poate aş fi făcut o melodie bună., mai check-uiam un lucru pe listă. Cu toate că am avut o zi plină, de la A la Z, m-am gândit că cel mai bun mod prin care îmi pot încheia activitatea pe astăzi ar fi un articol pe blog.

Am avut parte de nişte momente bune zilele acestea, care m-au făcut să îmi doresc să ies din plictiseala mea zilnică, de care am parte până seara când merg la minunatul master. Nu că nu aş avea tentative în fiecare zi, dar astăzi a fost foarte bine. Cei care mă aveţi pe Facebook, probabil aţi văzut citatul pe care l-am postat în dimineaţa aceasta. Încă de aseară simţeam că am nevoie de ceva pentru astăzi, o altfel de motivaţie. Cred ca la mulţi funcţionează o melodie pentru a începe ziua mai bine, o imagine reprezentativă, în esenţă ceva care să aducă o stare de bine în voi. Doar eu mai fac prostia să pun poze iarna cu munţii de astă vară, numai bine nu reuşesc să mă simt.

Nici nu am mai simţit somnoreala azi dimineaţă; când a sunat alarma m-am trezit, am pornit calculatorul şi am căutat repede un citat. Zis şi făcut, în 2 miunte al meu a fost. Nu m-a interesat prea mult autorul, mai mult ceea ce spune „My formula for living is quite simple. I get up in the morning and I go to bed at night. In between, I occupy myself as best I can.” Cary Grant. De trezit m-am trezit şi a rămas să fac the best I can.  Pot să vă spun că a fost excelent, chiar dacă am fost tot pe fugă, deja mă gândesc cum să fac să fie şi mâine la fel.

Mi-ar plăcea ca lumea să îşi facă zilele cât mai frumoase, să încerce să le pimp-uie cum ştie mai bine. Profitaţi de orice metodă care credeţi că vă poate aduce la un rezultat satisfăcător şi nu lăsaţi pe mâine ce puteţi face astăzi. Dacă ceva vă deranjează încercaţi să rezolvaţi problema. Pe moment poate aveţi împresia că nu vă interesează, dar în timp ea o să se întoarcă şi o luaţi de la capăt. Mai păstrez din sfaturi să nu trezesc tot interesul în voi acum pe seară, nu de alta, dar mai avem nevoie şi de somn.

Poza de jos spune tot, vă doresc o seară foarte frumoasă!

a3cfcb0b30918fff9d6e0ebab83f9258

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s